GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rum yetkililere 20 lüks makam aracı

Rum yetkililere 20 lüks makam aracı

Rum Ulaştırma Bakanlığı'nın, bakanlar ve diğer devlet yetkililerinin resmi ve özel kullanımına tahsis etmek için, 2016 yılının başında 20 adet AUDI A5 marka lüks araç alacağı haber verildi.

Yayın Tarihi: 10/10/15 12:08
okuma süresi: 1 dak.
Rum yetkililere 20 lüks makam aracı
A- A A+

Araçların satın alınmasının yaklaşık 500 bin Euro'ya mal olacağını yazan Fileleftheros gazetesi, yeni makam araçları satın alınması kararının açıklanmadığı gibi, ihalenin de gizli tutulduğunu ekledi.

ULAŞTIRMA BAKANI'NA ELEKTRONİK ARAÇ

Öte yandan gazete, Rum Ulaştırma Bakanı Marios Dimitriadis'in direktifiyle, pilot uygulamayla satın alınan iki elektronik aracın teslim alındığını yazdı.

Gazete, kullanım ve bakım maliyetleri satın alım maliyetleriyle kıyaslandığında, araçların ekonomik açıdan devlete katkıları olup olmayacağının tespit edileceğini ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.