GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 5 dak.

Güney'de insan avı: Polis her yerde 3 kişinin katilini arıyor!

Güney'de insan avı: Polis her yerde 3 kişinin katilini arıyor!

Limasol'da Salı gecesi meydana gelen ve 3 kişinin hayatına mal olan cinayet tüm adayı sarsarken, katil, Christaki Thoma kayıplara karıştı. Polisin zanlının resmini tüm basına ve televizyonlara dağıttığı bu konuda bilgisi olanların Limasol Polisini 25805057 numaralı telefondan araması çağırısı yaptığı bildiriliyor.

Yayın Tarihi: 26/11/15 14:30
okuma süresi: 5 dak.
Güney'de insan avı: Polis her yerde 3 kişinin katilini arıyor!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Ulaş Barış / Cyprus Mail

Cyprus Mail gazetesinin haberine göre, 31 yaşındaki katil Christaki Thoma adanın her yerinde aranırken, polis Thoma'nın babası 62 yaşındaki Andreas Thoma'yı olayla ilgili görerek gözaltına aldı.

Dün Limasol Mahkemesine çıkarılan Andreas Thoma'ya 8 gün tutukluluk emir verildi.

Görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre Salı geceki korkunç olay Andreas Thoma'nın Limasol'da bulunan Lokatsiz Tavernasında başladı.

Olayda hayatlarını kaybeden 19 ile 21 yaşlarındaki iki kardeş Parasxos ve Constantinos Ntorzis ile onların kız kardeşlerinin sevgilisi 24 yaşındaki Aimilios Miltiadous, Christaki Thoma ile aralarındaki bir husumet yüzünden söz konusu tavernaya gitti.

Alınan bilgiye göre, ölenlerden Constantinous'un ilişkide bulunduğu bir kadının, Christaki ile yasak ilişki yaşadığı ve olayın bu yüzden çıktığı düşünülüyor.

Christaki'nin 3 kişiyi toplan 13 değişik yerinden bıçaklayarak öldürdüğü de gelen bilgiler arasında.

Alınan bilgiye göre Salı gecesi saat 7.30 sıralarında tavernaya gelen 3 kişi burada Christaki Thoma ile tartışmaya ardından da kavga etmeye başladı.

Tavernada masaların devrildiği ve camların kırıldığı kavganın ardında sokağa da taştığı ve bu sırada 30 santimlik bir mutfak bıçağıyla sokağa çıkan Christaki Thoma'nın üç kişiye 'erkekseniz kaçmayın' diye bağırdığının birçok kişi tarafından görüldüğü bildiriliyor.

Limasol Polis Müdür Ioannis Soteriades'in Cyprus Mail'e verdiği bilgiye göre, Thoma'nın eski bir komando olduğu ve çok sağlam bir vücut yapısına sahip olduğunu söyledi.

Soteriades, Thoma'nın tavernanın dışına kovaladığı kişilerin ardından elinde bıçakla koştuğunun birçok kişi tarafından görüldüğü ve o sırada baba Andreas Thoma'nın da oğlunun arkasından kötü bir şey yapmamasını bağırarak takip ettiğini belirtti.

Bu sırada çevredeki insanların duyacağı bir şekilde 'dükkânımı soydular' diye bağıran Andreas Thoma'nın bu hareketle oğlunu korumaya yönelik yalan beyan verdiği de gelen bilgiler arasında.

Baba Andreas Thoma polise verdiği ifadesinde, oğlunun olay olduktan sonra tavernaya geri dönerek bıçağı bıraktığı ve arabasına binerek kayıplara karıştığını söylediği ifade ediliyor.

Yine polisin verdiği bilgiye göre baba Andreas Thoma'nın polisle işbirliği yapmaktan kaçındığı ve oğlunun nerede olacağına dair hiçbir bilgi vermediği de öğrenildi.

Polisin bulgularına göre, Christaki Thoma'nın sokaktaki kovalamaca sırasında önce 19 yaşındaki Parasxos Ntorzis'i yakalayıp 5 kez bıçaklayıp öldürdüğü arından da 24 yaşındaki Aimilios Miltiadous'i 2 kez bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

Thoma'nın daha sonra üçüncü kurban olan 21 yaşındaki Constantinos Ntorzis'e yöneldiği ve onu da 4'ü yüzünden olmak üzere 5 kez bıçaklayarak öldürdüğü polis raporuna yansıdı.

Hemen olay yerine gelen Polisin cesetlerden ikisini olayın yaşandığı Bragadino sokaktaki park yerinde diğerini ise park yerinin önündeki kaldırımda bulunduğu bildiriliyor.

Bu arada yine polisten alınan bilgiye göre, Andreas Thoma ve Christaki Thoma'nın geçtiğimiz Mayıs ayında yine tavernalarında çıkan bir kavgaya karıştıklarını ve olayda bir kişiyi bıçakla yaraladıkları öğrenildi. İkilinin olaydan sonra iki gün tutuklu kaldıkları ve sonra serbest bırakıldıkları belirtildi. Yine polisin verdiği bilgiye göre Christaki Thoma'nın psikolojik bozukluğu olduğu da öğrenildi.

Öte yanda konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na bilgi veren Rum kaynaklar ise zanlının kuzeye geçme ihtimalinin olabileceğini ve polisin bu ihtimali de göz önünde bulundurduğu belirtiliyor.

Ancak Rum polisinin Türk polisi ile konuyla ilgili herhangi bir temasa geçip geçmediği ise bilinmiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.