GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Saint Lucia'dan Kıbrıs sorununun çözümüne destek

Saint Lucia'dan Kıbrıs sorununun çözümüne destek

Saint Lucia Vali Yardımcısı MacDonald Dixon, hükümetinin, Kıbrıs hükümetinin Kıbrıs'ta adil, yaşayabilir ve uygulanabilir çözüm bulma çalışmalarını desteklemeye devam ettiğini bildirdi.

Yayın Tarihi: 29/04/16 07:30
okuma süresi: 1 dak.
Saint Lucia'dan Kıbrıs sorununun çözümüne destek
A- A A+
New York'ta ikamet eden Kıbrıs'ın Saint Lucia Yüksek Komiseri Vasilis Philippou'yu kabulünde Dixon, Kıbrıs hükümetine Saint Lucia hükümetine verdiği öğrenim burslarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan resmi basın açıklamasına göre Kıbrıs'ın Yüksek Komiseri güven mektubunu sunarken Dixon'a Kıbrıs müzakerelerindeki şimdiki durum hakkında bilgi verdi, özellikle turizm, eğitim ve denizcilik alanında ikili ilişkileri daha da artırmak için çok çalışacağını taahhüt etti.

Ziyaret çerçevesinde Yüksek Komiser Philippou, Dışişleri Bakanı Alva Romanus Baptiste ve diğer hükümet yetkilileriyle de görüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.