GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıslı Rumlar'dan 744 bin Euro

Kıbrıslı Rumlar'dan 744 bin Euro

Kıbrıslı Rumların 2016 yılının ilk üç aylık döneminde KKTC'de kredi kartlarıyla yaptıkları harcamaların toplam tutarının 744 bin 526 Euro'ya ulaştığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 03/05/16 10:45
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıslı Rumlar'dan 744 bin Euro
A- A A+
Fileleftheros gazetesi, Kıbrıslı Rumların 2016 yılının ilk üç aylık döneminde kredi kartlarıyla KKTC'de yaptıkları harcamaların 744 bin 526 Euro'ya ulaştığını ve harcamaların ağırlıklı olarak KKTC'deki otel ve kumarhanelerde yapıldıklarını yazdı.

433 BİN EURO KUMARHANELERE

"JCC" şirketinin verilerine göre, Kıbrıslı Rumların ilk üç aylık dönemde 3 bin 105 kez kredi kartı kullanımında bulundu.

Gazete, söz konusu dönemde KKTC'deki otel ve kumarhanelerde kredi kartlarıyla yapılan harcamaların 433 bin 599 Euro olduğunu; sadece Mart ayı için bu rakamın 222 bin 644 Euro'ya ulaştığını belirtirken, diğer alış verişler için ise Kıbrıslı Rumların 115 bin 380 Euro harcadıklarını savundu.

TAKLİT ÜRÜNLERE RAĞBET

Haberde ayrıca, bir grup Kıbrıslı Rum'un Türkiye'den KKTC'ye getirilen taklit ürünlerin ve özellikle de çantaların aboneleri haline geldikleri kaydedildi.

Kıbrıslı Rumların yakalanmamak için, sipariş verdikleri ürünleri KKTC'den belirli kişiler aracılığıyla Güney Kıbrıs'a geçirttikleri iddia edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.