GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı yelkenci, Dünya ikincisi oldu

Kıbrıslı yelkenci, Dünya ikincisi oldu

Kıbrıslı yelkenci ve olimpiyat madalyası sahibi Pavlos Kontides Erkekler Laser sınıfı yelken yarışması Dünya sıralamasında, bir önceki sıralamadaki yerinden daha yüksek olarak 935 puanla ikinci sırada yer aldı.

Yayın Tarihi: 04/05/16 07:41
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı yelkenci, Dünya ikincisi oldu
A- A A+
Pazartesi günü Uluslararası Yelken Federasyonu (ISAF)tarafından yapılan açıklamaya göre, Avustralyalı Matthew Wearn sıralamada 960 puanla birinci, Hırvat Tonci Stipanovic da 925 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Pavlos Kontides, 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Erkekler Laser sınıfında madalya kazanarak ülkesine olimpiyat madalyası getiren ilk Kıbrıslı sporcu olmuştu.

Kontides twitter hesabında, ailesiyle biraz zaman geçirmek için Kıbrıs'ta olduğunu, daha sonra Rio Olimpiyat Oyunları antrenmanı için adadan ayrılacağını yazdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.