GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Kasulidis: "Kıbrıs sorunu vizelerle çözülmez"

Kasulidis: "Kıbrıs sorunu vizelerle çözülmez"

Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı İoannis Kasulidis, Kıbrıs'ın sorumlu ve ciddi bir şekilde 72 kriterin de Türkiye tarafından uygulanmasını ve aynı zamanda 2012 yılında önceki hükümetin müzakere yetkisinin hazırlanmasına katılımıyla üye devletler tarafından resmi bir şekilde anlaşmaya varılanları bekleyeceğini kaydetti.

Yayın Tarihi: 04/05/16 15:38
okuma süresi: 1 dak.
Kasulidis: "Kıbrıs sorunu vizelerle çözülmez"
A- A A+
Kıbrıs Rum Yönetimi Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuşan Dışişleri Bakanı İoannis Kasulidis, Kıbrıs sorununun vizelerle çözülemeyeceğini ve askıda bekleyenlerin, biyometrik pasaportların uygulanması, yolsuzluk sorunlarının çözülmesi ve terörle mücadele yasasının yürürlüğe konulması olduğunu ifade etti.

Kasulidis, "Ayrıca, Hükümet, polisin Türk makamlarıyla işbirliği yapması gibi güvenlikle ilgili önlemler alınması gerektiğini vurguluyor. Şu ana kadar 63 kriterin uygulandığı, 7'sinin ise askıda beklediği ve bunların da en kısa zamanda uygulanmasının beklendiği belirtilmektedir" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.