GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiadis: "2016'da yeni bir dönemin açılışını yapacağız"

Anastasiadis: "2016'da yeni bir dönemin açılışını yapacağız"

Rum Lider Nikos Anastasiadis, çok çalışarak 2016 içerisinde Kıbrıs'ta bir çözüme ulaşabilme ve Kıbrıslıların önerilen çözüm planını kabul etme veya reddetmeye karar verecekleri bir referandum yapma olasılığı bulunduğunu tekrarladı. Anastasiadis, "Tarihe daha az duygusallıkla ve daha fazla mantıkla yaklaşmaya başlayarak Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler tokalaşarak sonunda yeni bir dönemin açılışını yapacağız" dedi.

Yayın Tarihi: 05/05/16 15:05
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiadis: "2016'da yeni bir dönemin açılışını yapacağız"
A- A A+
Lefkoşa'da çarşamba günü KHA'nın Türkiye muhabiri Anna Andreou'nun "Generallerle Randevu" isimli kitabının sunumunda konuşan Anastasiades, Birleşmiş Milletler gözetiminde devam etmekte olan müzakerelerden de söz ederek, zorluklar olduğunu ancak aynı zamanda önemli alanlarda ilerleme ve fikir birliği de sağlandığını kaydetti.

Gelecek aylarda bu çabanın yoğunlaşacağına, gerçekten Türkiye'nin gerçek niyetini müzakere masası yoluyla ispatlayacağı önemli bir noktaya yaklaşmakta olduklarına işaret eden Anastasiadis, "Tarihe daha az duygusallıkla ve daha fazla mantıkla yaklaşmaya başlayarak Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler tokalaşarak sonunda yeni bir dönemin açılışını yapacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.