GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Erdoğan ile görüşen Tsipras, Anastasiades'i bilgilendirecek

Erdoğan ile görüşen Tsipras, Anastasiades'i bilgilendirecek

Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras'ın, dün İstanbul'da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme hakkında, "Kıbrıs Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı" Nikos Anastasiades'i, 25 Mayıs tarihinde Atina'ya yapacağı ziyareti sırasında bilgilendirmesi bekleniyor.

Yayın Tarihi: 24/05/16 15:34
okuma süresi: 1 dak.
Erdoğan ile görüşen Tsipras, Anastasiades'i bilgilendirecek
A- A A+
Yunanistan hükümetine yakın kaynaklara göre, Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kıbrıs Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı" Nikos Anastasiades ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı arasında Kıbrıs sorununa bir çözümün bulunması amacıyla BM himayesinde yapılan müzakerelere desteklerini ifade ettiler.

Aynı kaynaklara göre, İstanbul'daki BM İnsanı Zirvesi çerçevesinde yer alan Tsipras – Erdoğan görüşmesinde, Kıbrıs sorunundaki gelişmeler, göç krizi ile ilgili AB - Türkiye anlaşmasının uygulanması ve Ege bölgesinde Türk ihlallerinin artırılması konusu ele alındı.

Kaynak: Kıbrıs Haber Ajansı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.