GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiades: "Mülkiyet başlığında ilerlemeye rağmen önemli farklılıklar var"

Anastasiades: "Mülkiyet başlığında ilerlemeye rağmen önemli farklılıklar var"

"Kıbrıs Cumhuriyeti" Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis, mülkiyet başlığında sağlanan ilerlemeye rağmen hala daha önemli farklılıklar olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 01/07/16 17:46
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiades: "Mülkiyet başlığında ilerlemeye rağmen önemli farklılıklar var"
A- A A+
"Kıbrıs Cumhuriyeti"Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Kıbrıs sorununa bir çözüm bulunması amacıyla yoğunlaştırılmış görüşmeler çerçevesinde bugün yeni bir görüşme yaptılar.

Görüşmenin ardından Başkanlık Sarayına dönüşünde açıklamada bulunan Anastasiadis, mülkiyet başlığının en zor başlıklar arasında olduğunu söyledi.

Anastasiadis, Akıncı ile görüşmenin olumlu bir havada gerçekleştiğini belirtti ve "mülkiyet başlığında sağlanan ilerlemeye rağmen hala daha önemli farklılıklar var" dedi.

Anastasiadis , mülk sahibinin mülkiyet üzerinde ilk söz sahibi olacağını tekrarladı ve "bir dizi konuda sorunlar var" dedi.

Mülkiyet başlığında bir anlaşmaya varılması amacıyla bunun toprak ayarlamaları başlığıyla bağlı olarak tartışılması gerektiğine işaret eden Anastasiadis, Ulusal Konsey'e de değinerek, Ulusal Konseyi`nin yapısı ve konseyin nasıl çalışacağı konusunda siyasi partilere öneri sunmayı planladığını söyledi.

Kaynak: Kıbrıs Haber Ajansı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.