GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Postası, Anastasiadis'in Cenevre ön şartlarını ele geçirdi

Kıbrıs Postası, Anastasiadis'in Cenevre ön şartlarını ele geçirdi

Kıbrıs Postası, Rum Lider Nikos Anastasiadis'in bugün 5 saat süren toplantıda Türk tarafına sunduğu Cenevre Konferansı'na gitmek içim sunduğu ön şartlarını ele geçirdi.

Yayın Tarihi: 17/05/17 16:55
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Postası, Anastasiadis'in Cenevre ön şartlarını ele geçirdi
A- A A+
Kıbrıs Postası-Ulaş Barış

Anastasiadis: "Toprak ve garantiler önce, diğer başlıklar sonra!"

Kıbrıs Postası, Rum Lider Nikos Anastasiadis'in bugün 5 saat süren toplantıda Türk tarafına Cenevre Konferansı'na gitmek içim sunduğu ön şartlarını ele geçirdi.

Rum Liderin görüşme sonrası yaptığı basın toplantısında açıklamayıp "kendime saklıyorum" dediği önerilere göre Anastasiadis Cenevre'de önce toprak konusunu görüşmek istiyor.

Buna göre Anastasiadis toprak konusunun konuşulup anlaşılmasını arından da harita çizilmesi ve eğer olumlu olursa güvenlik ve garantiler konusu masaya yatırılarak bu başlığın da bitirilmesini istiyor.

Öneriye göre içinde dönüşümlü başkanlık, mülkiyet ve 4 özgürlük gibi sorunlu konuların olduğu dört başlığın daha sonra masaya gelmesi öngörülüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.