GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Komiser Fotiou, kayıp kişiler konusunda Kuveyt'in yardımını talep etti

Komiser Fotiou, kayıp kişiler konusunda Kuveyt’in yardımını talep etti

"Kıbrıs Cumhuriyeti" İnsani Konular ve Yurt Dışında Yaşayan Kıbrıslılar İçin Cumhurbaşkanlığı Komiseri Fotis Fotiou, kayıp kişiler konusunda Kuveyt'in yardımını talep ederek Kıbrıs'ın Kuveyt'in çalışmalarını desteklediğini ve kayıp kişilerin akıbeti belirlenmesi için Kıbrıs'ın Kuveyt'e yardımını ve tecrübesini paylaşmaya hazır olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 19/09/17 16:11
okuma süresi: 2 dak.
Komiser Fotiou, kayıp kişiler konusunda Kuveyt’in yardımını talep etti
A- A A+
Kıbrıs Cumhuriyeti" İnsani Konular ve Yurt Dışında Yaşayan Kıbrıslılar İçin Cumhurbaşkanlığı Komiseri Fotis Fotiou, kayıp kişiler konusunda Kuveyt'in yardımını talep ederek Kıbrıs'ın Kuveyt'in çalışmalarını desteklediğini ve kayıp kişilerin akıbeti belirlenmesi için Kıbrıs'ın Kuveyt'e yardımını ve tecrübesini paylaşmaya hazır olduğunu söyledi.

Komiser, salı günü Kıbrıs'ta temaslarda bulunmakta olan Kuveyt Parlamentosu'nda Kuveyt- Kıbrıs Dostluk Grubundan bir heyetle görüştü. Heyete, parlamenterler Rakan Yousef Al Nasef ve Mubarak Salem Al Harees katılıyor.

Yapılan resmi açıklamaya göre, kayıp kişiler konusu hakkında Komiser, konunun Kıbrıs için önemli bir insani mesele olduğunu ve başka bir gecikme olmadan çözümlenmesi gereken bir mesele olduğunu belirtti.

Komiser, Türkiye'nin yükümlülüklerine değinerek Türkiye'nin yapılması gerekenleri yapması durumunda bu insani konuda bir çözüm bulunabileceği görüşünü ifade etti.

Kuveyt'in de kayıp kişilerle ilgili benzer bir mesele ile karşı karşıya geldiğini ifade eden Komiser, Kuveyt hükümetinin Kıbrıs'ta kayıp kişilerin akıbetinin belirlenmesi amacıyla yapılan çalışmalara mali yardımda bulunmasından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.