GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rakamlarla Güney Kıbrıs'taki çocuk trajedileri

Rakamlarla Güney Kıbrıs’taki çocuk trajedileri

Güney Kıbrıs'ta küçük yaşta çocukların maruz kaldığı şiddet olaylarının ve çocukların uyuşturucu kullanımlarının, sarsıcı boyutlarda olduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 17/11/17 12:02
okuma süresi: 1 dak.
Rakamlarla Güney Kıbrıs’taki çocuk trajedileri
A- A A+
Güney Kıbrıs'ta küçük yaşta çocukların maruz kaldığı şiddet olaylarının ve çocukların uyuşturucu kullanımlarının, sarsıcı boyutlarda olduğu bildirildi.Alithia gazetesi, manşetten aktardığı haberinde, Rum polisinden alınan verilere dayanarak, kız çocuklarının 16 yaşından itibaren uyuşturucu kullanmaya başladıklarını, 8 yaşındaki bir çocuğun annesi tarafından bıçaklandığını, yeni doğmuş bebeklerin terk edildiklerini ve bunun gibi daha birçok trajedi yaşandığını yazdı.

Gazete, 2012- 2016 yılları arasında 895 çocuğun aile içi şiddete maruz kaldığını ve bu rakamın çoğunluğunu, kız çocuklarının oluşturduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.