İSKELE
okuma süresi: 4 dak.

İskele'de örnek işbirliği; "Güçlü Toplum, Sağlıklı Nesiller İçin"

İskele'de örnek işbirliği; "Güçlü Toplum, Sağlıklı Nesiller İçin"

İskele Belediyesi ile Şehit İlker Karter İlkokulu Okul Aile Birliği işbirliğinde ve Kıbrıs Postası katkısı ile ilköğretim öğrencilerine daha sağlıklı bir eğitim ortamı sağlayabilmek için çağdaş bir projeye imza atıldı.

Yayın Tarihi: 26/03/14 14:29
okuma süresi: 4 dak.
İskele'de örnek işbirliği; "Güçlü Toplum, Sağlıklı Nesiller İçin"
A- A A+

Toplamda Kırk Yedi Bin Beş Yüz Türk Lirası'na mal olan, Kırk Bin Türk Lirası'nın İskele Belediyesi ve geriye kalan tutarın Okul Aile Birliği tarafından finanse edildiği proje kapsamında 250 set okul mobilyası ( 1 set =1 adet sıra + 2 adet sandalye) temin edilerek gözbebeğimiz çocukların kullanımına sunuldu. Öğrenciler arasında büyük coşku ve sevinç yaşanmasına vesile olan buluşmada, İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, Okul Müdürü Coşkun Akyerli öğretmenler ve Kıbrıs Postası Yönetim Kurulu Başkanı Polat Alper hazır bulundu.

İskele Belediyesi'nden yapılan açıklamada, örnek bir işbirliği sonucunda temin edilen ürünlerin dikkat yoğunluğu'' ilkesini göz önüne alarak, öğrencinin azami konsantrasyonunu sağlayacak özelliklerle ergonomik olarak üretildiği ifade edildi. Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin boy standartlarına uygun olarak üretilen ürünlerin, çağdaş ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlayacağına dikkat çekildi. Ayrıca, okul mobilyalarının sırtlıktaki kavisiyle, bel kemiğini sağlı sollu destekleyeceği omuriliğini koruyarak, stres ve yorgunluk yapmayacağı vurgulandı.

Buluşmada bir konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kaplan, İskele Belediyesi ile kurdukları uyumlu çalışma ortamı ile çok güzel projelere imza attıklarına vurgu yaptı. Okul Aile Birliği olarak sevgili çocuklara en iyi imkanları sunmak için çağdaş projelere imza attıklarını belirten Kaplan, kendilerine güçlü destek veren İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun'a, meclis üyelerine ve belediye personeline sonsuz teşekkür etti.

Okul Müdürü Coşkun Akyerli ise, İskele Belediyesi ile Okul Aile Birliği'nin işbirliği içerisinde Kuzey Kıbrıs'ta büyük ses getirecek bir projeye imza attığına dikkat çekerek, başta İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, meclis üyeleri ile çalışanlarına ve Okul Aile Birliği Başkan ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Etkinlikte son sözü alan İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun ise, kurum olarak büyük gurur yaşadıkları bir projeye daha imza atmaktan onur duyduğunu belirtti. İskele Belediyesi'nin önceliğinin çocukların ve gençlerin eğitimi olduğuna dikkat çeken Orun, ilköğretim öğrencilerine temin edilen ergonomik sıra ve sandalyelerin insana yapılan çağdaş bir yatırım olduğuna dikkat çekti. Hedeflerinin İskele'nin eğitimdeki başarısını daha üst noktalara taşıyarak çocukları ve gençleri geleceğe daha iyi hazırlamak olduğunu belirten Orun, Okul Aile Birlikleri ile vizyon ve güç birlikteliği oluşturarak ayakları yere basan projelere imza attıklarını söyledi. Sorunlar karşısında asla çözülmedik, aksine çözdük diye sözüne devam eden Orun; "Sevgili yavrularımız; gelecek hep sizlerin olsun, yüzünüz hep gülsün." diyerek sözlerini noktaladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.