İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Orun: "İskele ve bölgesinin geleceğini şekillendiriyoruz"

Orun: "İskele ve bölgesinin geleceğini şekillendiriyoruz"

İskele Belediyesi'nin, alttemel, plentmiks mekanik temel ve asfalt çalışmalarının, iş programına uygun olarak devam ettiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 16/04/14 14:30
okuma süresi: 2 dak.
Orun: "İskele ve bölgesinin geleceğini şekillendiriyoruz"
A- A A+

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Köy Geliştirme ve Kalkındırma Programı kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti mali desteği ve İskele Belediyesi'nin öz kaynaklarından finanse edilen çalışmalar, Salih Köroğlu Construction Ltd. tarafından yürütülüyor.

Açıklamada, projenin kent sınırları içerisinde yol güvenliği sağlanarak, kaliteli ulaşım imkanı yaratılması hedefiyle gerçekleştirildiği kaydedildi.

Yol çalışmaları hakkında açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, İskele Belediyesi'nin kentin ve bağlı köylerinin alt yapısını güçlendirmeye yönelik yürüttüğü projelerin ajandaya uygun olarak hayata geçirildiğini ifade etti.

Kurumun geniş bir alanda kalifiye personeliyle halkına "sürekli ve kaliteli hizmetler" götürdüğüne işaret eden Orun, güçlü fiziksel alt yapıların oluşturulmasının İskele ve bölgesinin gelişerek kalkınmasına katkı sağlayacağına inanç belirtti.

İskele Belediyesi'ne bağlı yedi köyde yürütülen yol çalışmalarının önümüzdeki dönemde artarak devam edeceğini vurgulayan Orun, kaliteli hizmetlerin tüm yerleşim yerlerine eşit ve adil götürülmesine özen gösterdiklerini ifade etti.

"İskele ve bölgesinin bugününü kurtarırken, geleceğini de şekillendiriyoruz" diyen Orun, yerel yönetimlerin alt yapı projelerine maddi ve manevi destek veren Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti Başkan ve mensuplarına teşekkür etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.