İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

DP-UG, İskele'de miting düzenledi

DP-UG, İskele'de miting düzenledi

Demokrat Parti Ulusal Güçler İskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Alanlı'nın İskele Meydanı'nda "İskele için büyük düşünüyoruz" mitingi yapıldı.

Yayın Tarihi: 27/06/14 11:43
okuma süresi: 3 dak.
DP-UG, İskele'de miting düzenledi
A- A A+

500'e yakın aracın konvoy halinde miting alanına girmesiyle başlayan mitinge DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek ve bazı parti yetkilileri de katıldı.

Serdar Denktaş: "29 HAZİRAN ZAFERİMİZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"

Mitingde İskele halkına hitaben konuşan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ise, 4 yıl daha hükümette kalacaklarını hatırlatarak, tüm güçleri ile Alanlı'nın arkasında olduklarını belirtti ve "Alanlı'nın belediye başkanlığını şimdiden kutluyorum. Alanlı ekibiyle birlikte projeleri ile İskele'yi değiştirecek ve geliştirecek. Alanlı ve ekibi sayesinde bütün İskele halkı eşit şekilde hizmet alacak" dedi.

Alanlı ve ekibine sonsuz destek veren İskele Halkına teşekkür de eden Serdar Denktaş, "Son güne kadar çalışacağız. Sizlerde coşku, güven ve kazanma inancını gördüm. Sizler sayesinde Alanlı ve ekibi İskele Belediyesi'ni ülkenin en güzel belediyesi haline getirecektir. 29 Haziran zaferimiz şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Anayasa değişikliği ile ilgili de konuşan Denktaş, yapılacak değişikliklerde halkın zarar göreceği hiçbir madde olmadığına işaret etti ve İskele halkına "evet" oyu kullanmaları çağrısında bulundu.

Denktaş, yarın başlayacak Ramazan ayının da hayırlı olmasını diledi.

HÜSEYİN ALANLI: "SEVGİLİ HALKIM BİLMİYORLAR Kİ, BEN SİZİM, SİZ BENSİNİZ"

Mitingde, İskele Belediye Meclis üyesi adaylarını tek tek tanıtan DP Ulusal Güçler İskele Belediye Başkan adayı Hüseyin Alanlı, bu seçimin 20 yıllık saltanatın çöküş seçimi olacağını belirterek, "Belediyeyi halka açmak için geliyorum. Biliyorum bu seçim sevgi kazanacak. Biliyorum bu seçim halk kazanacak. Biliyorum bu seçimi siz kazanacaksınız" dedi.

"İskele'yi köyden kent görünümüne sokmak için Geliyoruz" şeklinde konuşan Alanlı, bunun bir ekip işi olduğunu ve ekibiyle birlikte bu değişimi gerçekleştireceklerinin sözünü verdi.

Mevcut belediye başkanının değişimin gerçekleşeceğinin farkında olmasından dolayı bildik, eski, bayatlamış çamur atma politikalarını devreye soktuğunu ifade eden Hüseyin Alanlı sözlerini, "Sevgili halkım Alanlı kardeşinizi yıpratmaya çalışıyorlar. Ama bilmiyor ki, ben sizim, siz bensiniz. İrsen Küçük'ün yol arkadaşları Nazım ve Halil kaybedecektir. Daha güzel, daha bayındır bir İskele için sizin desteğinizle geliyoruz" şeklinde noktaladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.