İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele Belediyesi "küçükbaş hayvan yıkama havuzunu" hizmete koydu

İskele Belediyesi "küçükbaş hayvan yıkama havuzunu" hizmete koydu

İskele Belediyesi İskele'de yılanlı tepe olarak bilinen yerde eski atıl durumda olan Küçükbaş Hayvan Yıkama havuzunun tatilat ve tamiratını yaparak Küçükbaş Hayvan Üreticileri İçin bir hizmeti daha yerine getirdi.

Yayın Tarihi: 17/08/14 13:19
okuma süresi: 1 dak.
İskele Belediyesi "küçükbaş hayvan yıkama havuzunu" hizmete koydu
A- A A+

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; İskele belde sınırları içerisinde belirli noktalarda da ayni şekilde Küçükbaş Hayvan Yıkama havuzlarının yapılıp hizmete gireceğini belitti.

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Rüstem Güden; Eskiden yaz döneminde bir ya da iki kez olmak üzere küçükbaş hayvanları bit, pire ve kene gibi dış parazitlerden uzaklaştırıp korumak amacıyla yapılan yıkama havuzlarının tekrardan tamirat ve tadilatlarının yapılmasının ardından hizmete sunulması çok güzel olduğunu sözlerine ekledi.

Güden; Genelde koyunlardan birkaçı atladığı zaman diğerlerinin de peşinden atlaması lazım. Ama tedirgin oldukları zaman havuza tek tek atmak zorunda kalıyoruz. Kuzular ise genelde acemi oldukları için arka arkaya atlayabiliyorlar" dedi. küçükbaş hayvan yıkama havuzunun hizmete konulmasından dolayı İskele Belediyesi Başkan, meclis üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.