İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Tatlı Spor Kulübü yöneticileri Sadıkoğlu'nu ziyaret etti

Tatlı Spor Kulübü yöneticileri Sadıkoğlu'nu ziyaret etti

Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ve yöneticileri İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Tatlı Spor Kulübü hakkında bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 31/08/14 10:21
okuma süresi: 1 dak.
Tatlı Spor Kulübü yöneticileri Sadıkoğlu'nu ziyaret etti
A- A A+

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu konuşmasında Tatlı Spor Kulübü'nün çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi.

İskele Belediye'sinden verilen bilgiye göre, Tatlı Spor Kulübü, geçtiğimiz aylarda iskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor salonunda düzenlenen Kickboks müsabakalarında İskele'yi temsil ederek, takım birinciliği elde etmişti.

Sadıkoğlu, başarılara imza atan küçük ve büyük sporcuları kutlayarak, bu başarının bel kemiği olan Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ve yöneticilerini tebrik etti.

Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ise konuşmasında Tatlı Spor Kulübü'ne destek olan İskele Belediyesi'ne, kurum kuruluş ve sponsorlara teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.