İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

DPUG İskele köylerinde halklı dinledi

DPUG İskele köylerinde halklı dinledi

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile İskele Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı, İskele ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yayın Tarihi: 21/11/14 15:58
okuma süresi: 1 dak.
DPUG İskele köylerinde halklı dinledi
A- A A+

İlk olarak Karpaz, daha sonra ise Kaleburnu ve Sipahi köylerini ziyaret eden Taçoy ve Alanlı, buralarda köy halkları ile sohbet etti ve köylerin durumu hakkında bilgi aldılar.

TAÇOY:

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, hazırlamış oldukları programlar çerçevesinde tüm ilçe, köy ve mahalleleri ziyaret ettiklerini belirtti. Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ifade eden Taçoy, sorunları yerinde incelediklerini, bu sorunların çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları yürüteceklerini söyledi.

ALANLI:

Vatandaşla sohbet eden ve fikir alış verişinde bulunan DP Ulusal Güçler İskele Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı'da köyleri çok önemsediklerini belirterek, vatandaşın layık olduğu en iyi hizmeti alması için görevde olduklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.