İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Klimalar bozulunca sıralar boş kaldı

Klimalar bozulunca sıralar boş kaldı

Soğuk havanın ülkemizde bir hayli hissedildiği şu günlerde ülkemizin eğitime verdiği önem her sınıfta bulunan klimalarla kanıtlandı…

Yayın Tarihi: 14/01/15 09:14
okuma süresi: 2 dak.
Klimalar bozulunca sıralar boş kaldı
A- A A+

Her okulda, tüm sınıflarda klima bulunan ülkemizde dün İskele Bölgesindeki Şehit İlker Karter İlkokulu klimalarında yaşanan elektrik arızası nedeni ile veliler çocuklarını okula gönderemedi. Sorunun akşamüzeri aşıldığı bildirildi.

Eniz ORAKCIOĞLU

Ülkemiz genelinde son zamanlarda soğuyan havalar karşısında çocukların eğitimden geri kalmaması için okullar hazırlıklı. Tüm okullarda ve tüm sınıflarda klima bulunan ülkemizde, pencerelerin ise çift cam olmaması çocukları korumada yetersiz kalıyor. Karpaz ve İskele Bölgesinde Şehit İlker Karter İlkokulu'nda ise klimalarda baş gösteren elektrik arızası sebebiyle soğuktan çocuklarını korumak isteyen veliler, dün çocuklarını okula göndermedi.

Kaptan: "Veliler çocukları okula göndermedi"

Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kaptan, Şehit İlker Karter İlkokulu'nda elektrik sigortalarının yeterli olmaması sebebiyle geçtiğimiz gün yandığını belirterek, velilerin bu sebeple dün çocuklarını okula göndermediklerini belirtti. Kaptan şöyle dedi: "Gerekli bakım ve onarım dün yapıldı. Çocuklar bugün eğitimine kaldıkları yerden devam edecek. Şehit İlker Karter İlkokulu merkez okul olduğu ve 19 sınıf olduğu için bütün klimalar birden çalışınca yüklenme oldu ve sigortalar yandı".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.