İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

Üretici kadınlara özel satış eğitimi İskele'de gerçekleşti

Üretici kadınlara özel satış eğitimi İskele'de gerçekleşti

Telsim ve İş Kadınları Derneği işbirliğinde hayata geçirilen "Önce Kadın" projesi kapsamında kadınların girişimcilik yönününü güçlendirmek ve satış konusundaki becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Mağusa bölgesinde başlayıp, Serdarlı ve Girne'de devam eden eğitimler son olarak İskele'de gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 25/01/15 15:07
okuma süresi: 3 dak.
Üretici kadınlara özel satış eğitimi İskele'de gerçekleşti
A- A A+

İskele Köy Kadın Kursu'nda gerçekleştirilen eğitim Telsim Raporlama ve Eğitim Kıdemli Uzmanı Özgür Çakmak tarafından verildi. Eğitimde katılımcılara, etkili ve verimli satış yapabilmeleri konusunda bilgi aktarıldı. "Kadınlarımız el emeği göz nuru ürünlerini kazanca dönüştürüyor" diyen Çakmak, kadınları ürünlerini en etkili şekilde pazarlarken başvurabilecekleri yöntemler hakkında bilgilendirdi.

KADINLAR DAHA ETKİLİ VE DAHA VERİMLİ SATIŞ YAPABİLECEK

Türkiye Vodafone'da uygulanan "Önce Kadın" projesinden ilk 9 ay içerisinde 79.000 kadının faydalandığı bilgisini katılımcılarla paylaşan Çakmak, Kıbrıs'ta da önemli sayıda kadının proje sayesinde ekonomik özgürlüklerini kazanıp, ürettiklerini kazanca dönüştürdüğünü söyledi. El emeği göz nuru ürünleri daha etkili şekilde sunup, satabilmenin incelikleri hakkında bilgilenen kadınlar eğitimi çok faydalı bulduklarını kaydettiler. Katılımcılar eğitimle ilgili görüşlerini şöyle aktardılar.

SEMA ÇAKMAK (İskele Köy Kadın Kursu Öğretmeni):

Önce Kadın Projesi'nin üretici kadınları üretime teşvik eden ve onlara özel hazırlanan tarifelerle kadınlara kendini özel hissettiren bir proje olduğuna inanıyorum. Projenin ve eğitimin öğrencilerimin üzerinde olumlu etkisini gözlemliyorum. Kadınlar edindikleri faydalı bilgiler sayesinde ürettiklerini daha kolay kazanca dönüştürebilecekler.

YELİZ BAYRAK:

Faydalı bir eğitimdi. Ben koza işi ve kurdele işi yapıyorum, eğitim sayesinde ürünlerimi nasıl daha etkili pazarlayabileceğimi öğrendim. Eğitimi düzenleyen Telsim'e teşekkür ederim.

FEZİLE TAYKUN:

El işlerini severek yapıyorum, satış eğitiminde edindiğim bilgilerle severek yaptığım ürünleri daha etkili satabileceğimi düşünüyorum.

AYŞE ERCİYAS:

Ben koza işi, nakış ve quiling yapıyorum. Eğitimde faydalı teknikler öğrendim, en yakın zamanda uygulayacağım. Böylelikle daha iyi satış yapabileceğime inanıyorum.

Telsim ile İş Kadınları Derneği iş birliğinde hayata geçirilen "Önce Kadın İlan Servisi" kapsamında üretici kadınlara yönelik düzenlenen satış eğitimleri ilerleyen günlerde çeşitli bölgelerdeki üretici kadınlara verilmeye devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.