İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Ali Kaplan: "Okul aile birliklerinin saygınlığı artsın"

Ali Kaplan: "Okul aile birliklerinin saygınlığı artsın"

İskele İlçesi İlkokul Aile Birlikleri Federasyonu genel kurulu yapıldı. Yapılan toplantıda okul aile birliklerinin saygınlıklarının artırılması adına bir dizi karar alındı.

Yayın Tarihi: 30/01/15 09:11
okuma süresi: 2 dak.
Ali Kaplan: "Okul aile birliklerinin saygınlığı artsın"
A- A A+

İskele İlçesi İlkokul Aile Birlikleri Federasyonu genel kurulu dün akşamüzeri yapıldı. Yeni yönetim kurulunun belirlendiği toplantıda Başkanlığa oy birliği ile yeniden Ali Kaplan getirildi. Bunun yanı sıra Federasyonun Asbaşkanı İbrahim Bayraktar olurken, Sekreter ise Ramazan Kırmızıyüz oldu. Kıbrıs Postası'na konuşan Federasyon Başkanı Ali Kaplan toplantıda bir dizi kararlar aldıklarını dile getirdi. Okul aile birliklerine karşı saygınlığın artması gerektiğini belirten Kaplan, alınan kararları önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova'yı da ziyaret ederek ileteceklerini bildirdi. Okul aile birliklerine ileriki yıllarda hiç kimsenin katılmak istemeyeceği yönünde endişeleri bulunduğunu belirten Kaplan, atılacak bazı adımlarla Okul Aile Birliklerinin öneminin herkes tarafından anlaşılabilir olacağını dile getirdi.

Alınan kararlar

İskele İlçesi İlkokul Aile Birlikleri Federasyonu Genel Kurulu'nda alınan kararlar şöyle:

"Okul hesapları ile aile birliklerinin hesapları birleştirilecek. Çıkacak olan ödemeler okul müdürü ve okul aile birliği başkanının imzası ile çıkacak. Bu şekilde şeffaf bir yapı oluşturulmuş olacak.

Okul idaresi ile okul aile birlikleri ortak bir 'kıyafet' komisyonu oluşturacak. Bununla birlikte okul üniformaları ve 23 Nisan kıyafetlerinin fiyatları bu komisyon tarafından belirlenecek.

Okul kantin komisyonlarında okul aile birliğinden de bir temsilci olacak. Bu temsilci o komisyonla beraber hem gıda güvenliğini denetleyecek hem de fiyatların belirlenmesinde etkin olacak."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.