İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi, gıda denetimlerini sürdürüyor

İskele Belediyesi, gıda denetimlerini sürdürüyor

İskele Belediyesi Zabıta şubesi ekipleri halk sağlığını korumak ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 06/02/15 10:08
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi, gıda denetimlerini sürdürüyor
A- A A+

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, bu çerçevede kent genelinde son on gün içerisinde 43 adet işyeri denetimi yapılmış olup son kullanım tarihleri geçen 357 adet ürün zabıta ekiplerimiz tarafından müsadere edilmiştir.

İskele Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığına verilen önem doğrultusunda gerçekleştirdiği denetimlerde, işyerlerinin sağlık koşullarına uygun çalışıp çalışmadığı, işyeri izinleri ve çalışanların sağlık karnelerinin bulunup bulunmadığını kontrol ederek kurallara uymayan iş yerlerine yasal işlem uyguladı. Bazı işyerleri sahiplerine eksik evraklarını gidermeleri için 15 gün ek süre verildi.

İskele Belediye müdürü Tahir Musalar yapılmakta olan denetimlerde hiç kimseye ayrıcalık tanınmadığını ve halk sağlığı adına yapılan bu denetimlerin, aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Musalar, işyeri sahiplerine yaptığı çağrıda gıda ve halk sağlığı ile ilgili yasal mevzuata ve sağlık koşullarına uygun çalışılması durumunda hem halkın hem de işyeri sahiplerinin mağduriyet yaşamayacağı vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.