İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Piknik alanı İskele Belediyesi kullanımına verildi...

Piknik alanı İskele Belediyesi kullanımına verildi...

İskele sınırları içeresinde yer alan piknik alanının İskele Belediyesinin kullanımına verilmesi ile ilgili Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile İskele Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Yayın Tarihi: 08/06/15 13:40
okuma süresi: 2 dak.
Piknik alanı İskele Belediyesi kullanımına verildi...
A- A A+

Bakanlıkta gerçekleşen protokol öncesi bir konuşma yapan Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Cuma günü Belediye Başkanı Sadıkoğlu ve İskele Kaymakamı ile birlikte İskele Piknik alanı olarak bilenen bölgede incelemelerde bulunduklarını anımsatarak, inceleme sonrası söz konusu alan için proje geliştirdiklerini söyledi.

Dinçyürek,proje kapsamında özelde İskele ama genelde tüm Kıbrıs Türk halkının ve KKTC'ye tatil için gelen misafirlerin ücretsiz girerek piknik yapabilecekleri ve denizden yararlanabilecekleri bir mekanı yaratacaklarını belirtti.

Projenin engelli vatandaşları da kapsadığını ifade eden Dinçyürek : "Engelli vatandaşlarımızın da, piknik yapmaktan tutun da denize rahatça girebilecekleri, her türlü hijyen ortamının sağlanacağı bir projeyi hayata geçireceğiz" dedi.

Temel hedefin bir bölgede değil bir çok bölgede piknik alanları ve engelli vatandaşların da rahatça kullanımında olacak yerler olduğunu belirten Dinçyürek, projenin gerçekleşecek olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi ve işbirliği nedeniyle İskele Belediyesine teşekkür etti.

SADIKOĞLU: "İSKELE VE BÖLGE HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDERİM"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Dünya Çevre gününde yapmış oldukları inceleme sonrasında yıllar yılı İskele sınırları içerisinde yer alan ancak Belediye sorumluluğunda olmayan alanın kendilerine verilmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Sadıkoğlu, söz konusu alan için Pazar günü bir açılış gerçekleştireceklerini ve açılışa tüm Kıbrıs Türk halkını davet ederken: "İskele ve bölge halkı adına Sayın Bakana Teşekkür ederim" dedi.

Protokol imza töreninde Orman Dairesi Müdürü İsa Direk, Özel Kalem Müdürü Aşkın Doygunel ile Bakanlık Hukuk Sorumlusu Emine Uzun da hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.