İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Musaoğulları: "100 kamyona yakın moloz atığı toplandı"

Musaoğulları: "100 kamyona yakın moloz atığı toplandı"

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte İskele ilçesinde geniş katılımı bir temizlik kampanyası düzenlendi. İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları ilçede gerçekleştirilen temizlik kampanyası hakkında BRT'ye bilgi verdi. Musaoğulları, 100 kamyona yakın moloz atığının toplandığını söyledi.

Yayın Tarihi: 10/06/15 07:57
okuma süresi: 1 dak.
Musaoğulları: "100 kamyona yakın moloz atığı toplandı"
A- A A+

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yangın riskinin de arttığını ifade eden Musaoğulları, ilçede bulunan 5 belediyenin katılımı ile yangınlar konusunda harekat merkezi oluşturduklarını ifade etti. Bölgedeki kuyuların ve depoların elden geçirildiğini, tanker ve traktörlerin de belirlendiğini anlatan Musaoğulları, olası bir yangına anında müdahale edebileceklerini belirtti.

Musaoğulları, Dipkarpaz, Yeşilköy ve Kantara da ülkenin ciğeri konumunda olan ormanların bulunduğuna işaret ederek, söz konusu ormanların korunmasının önemine değindi. Ahmet Cenk Musaoğulları, toplumun artık çevreye karşı daha duyarlı ve bilinçli olduğunun da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.