İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İzcilerden teşekkür ziyareti

İzcilerden teşekkür ziyareti

Geçtiğimiz ay 15 – 18 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'a kültür gezisi düzenleyen İskele Şehit İlker Karter İlkokulu İzci Liderleri, kendilerine maddi ve manevi destek belirten İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na Bugün (10 Haziran) teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayın Tarihi: 10/06/15 12:54
okuma süresi: 2 dak.
İzcilerden teşekkür ziyareti
A- A A+

Sadıkoğlu: Desteğimiz devam edecek

Aralarında Salih İnkaya, Ersin Nizam, Taner Subaşı, Nilhan Subaşı, Berna Bağban ve Gülsan Sabırlı'nın da yer aldığı İskele Şehit İlker Karter İlkokulu İzci Liderlerini kabulde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Sadıkoğlu, ülkeye ve İskele'ye yaptıkları katkılardan dolayı İzci Liderlerine teşekkür etti.

Anlamlı Hediye

İzci Liderleri ziyarette ayrıca, kendilerine her daim destek belirten İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na, Osmanlı Tuğralı isminin yazılı bulunduğu tablo hediye etti.

'Gece Pikniği'ne davet ettiler

İzci Liderleri, Etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor. 15 Haziran saat 19.00'da, İskele Makenzi Halk Plajı'nda gerçekleştirecekleri 'Gece Pikniği' ile ilgili de bilgi veren İzci Liderleri, Başkan Hasan Sadıkoğlu'nu da etkinlikte görmekten mutluluk duyacaklarını söylediler.

Kardeş Belediye'den jest

İstanbul'a kültür gezisi düzenleyen İskele Şehit İlker Karter İlkokulu İzci Liderleri, gezi boyunca İskele Belediyesi ile kardeş belediye olan Pendik Belediyesi tarafından ağırlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.