İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Karne sevinci plajda devam etti

Karne sevinci plajda devam etti

İskele Şehit İlker Karter İlkokulu İzci Liderleri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında dün akşam (Pazartesi) Makenzi Halk Plajı'nda piknik düzenledi.

Yayın Tarihi: 16/06/15 12:18
okuma süresi: 1 dak.
Karne sevinci plajda devam etti
A- A A+

Alınan karnelerle birlikte 3 aylık yaz tatiline merhaba diyen çocuklara karne hediyesi niteliğinde olan bu etkinliğe İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile İlköğretim Dairesi Müdürü Ali Nizam da katıldı. Çocukların, yıl içerisinde düzenledikleri kermeslerden elde ettikleri gelirle düzenlenen etkinlik sahil yürüyüşü ile başladı. Piknik ve çeşitli aktivitelerle devam eden yılsonu etkinliğinde minik izcilerin sevinci görülmeye değerdi. Toplu fotoğraf çekiminde izci selamı veren çocuklara İskele Kaymakamı Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu ile İlköğretim Dairesi Müdürü Nizam da eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.