İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Taçoy ile Sadıkoğlu, İskele hakkında görüş alışverişinde bulundular

Taçoy ile Sadıkoğlu, İskele hakkında görüş alışverişinde bulundular

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret etti. İskele Belediyesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşen ziyarette, Bakan Hasan Taçoy ile Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele ve köyleri ile ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Yayın Tarihi: 19/06/15 16:38
okuma süresi: 1 dak.
Taçoy ile Sadıkoğlu, İskele hakkında görüş alışverişinde bulundular
A- A A+

İskele'ye bağlı köylerde toprak olan köy yolları ile ilgili iyileştirme çalışmaları bulunduğunu söyleyen Bakan Taçoy, en kısa zamanda toprak köy yollarının asfaltlanabilmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da halka en iyi hizmeti verebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi, bu konuda Bakan Taçoy ile sürekli istişare halinde olduklarına dikkat çekti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun görüştüğü bir diğer konu ise 3. Etap yürüyüş ve bisiklet yolu projesi. 22 Haziran Pazartesi günü, hazırlanan projeyi, Bakan Taçoy'a iletecek olan Hasan Sadıkoğlu, projeyi bir an önce hayata geçirmek ve yolu halkın hizmetine sunmak istediklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.