İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali Güzeli Yarışması gerçekleştirildi

İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali Güzeli Yarışması gerçekleştirildi

47. İskele Festivali kapsamında düzenlenen 20. Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali'nde Geleneksel Kostüm Defilesi ile Bay ve Bayan Festival Güzeli Yarışması gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 05/07/15 15:21
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali Güzeli Yarışması gerçekleştirildi
A- A A+

İskele Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, dün akşam İskele Açık Hava Kültür Merkezi'nde İskele Belediyesi ve BEM'in katkılarıyla düzenlenen 20. Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali'nde erkek ve bayan festival güzeli ödülleri her iki dalda da Rusya'nın oldu. Erkek festival güzeli Vladislav Sheherbarasou, bayan festival güzeli ödülü ise Maria Mirenkova'nın oldu.

Organizatörlüğünü, Kuzey Kıbrıs Halk Dansları Federasyonu Başkanı Özlem Kadirağa'nın yaptığı gece Geleneksel İskele Festivaline katılan ekiplerin Geleneksel kostüm defilesi ile başladı; bay ve bayan festival güzeli seçimi ile son buldu.

KKTC, Türkiye, Rusya, Makedonya, Kırgızistan, Meksika, Gürcistan, Bangladeş'ten Festival için İskele'ye gelen gençlerin giydiği kostümler arasından Türkiye ve Rusya'ya ödül verildi.

Erkek festival güzelleri; Rusya'dan Vladislav Sheherbarasou; Rusya'dan Bagdan Pravdin ve Türkiye'den Alper Serhan Baştürk olurken; Bayan festival güzelleri olarak ise Rusya'dan Maria Mirenkova, Türkiye'den Elif Meriçli ve yine Rsuya'dan Regina Manina seçildi.

Festivalde Kırgızista'dan Meerim Orozova. Miss. İskele, Makedonya'dan Adam Anastasay Mr. İskele seçilirken; Türkiye'den Pınar Akdemir Miss Basın ve Makedonya'dan İlahe Trifunovski Mr. Bawsın Ödülüne layık görüldü.

Diğer dallarda ödül alanlar ise şöyle: Miss BEM Rusya'dan Maria Mirenkova; Miss. Sky Venüs Türkiye'den Pınar Akdemir ve Miss Artemis Rusya'dan Ekaterina Gladkova.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.