İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

47'inci Geleneksel İskele Festivali'nde darts turnuvası gerçeleştirilidi

47'inci Geleneksel İskele Festivali'nde darts turnuvası gerçeleştirilidi

Geleneksel İskele Festivali kapsamındaki Darts Turnuvası'na katılan 49 kişi, kıyasıya mücadele etti. Gece yarısına kadar devam eden turnuvada 1.'lik kupasının sahibi Cemal Gingi oldu. Hem kupanın hem de 750 TL'lik para ödülünün sahibi oldu.

Yayın Tarihi: 10/07/15 18:26
okuma süresi: 2 dak.
47'inci Geleneksel İskele Festivali'nde darts turnuvası gerçeleştirilidi
A- A A+

Bu yıl 47.'si düzenlenen Geleneksel İskele Festivali, sportif etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İskele Belediyesi'nin bünyesinde Darts Federasyonu Başkanı Gürtop Davutoğlu'nun organize ettiği turnuva dün akşam ( 9 Temmuz) İskele Belediye Gazinosu'nda yapıldı. 49 yarışmacının kıyasıya yarıştığı, 3 oyun kazananın bir üst tura geçtiği turnuva saat 01.00'a kadar sürdü.

Turnuvanın bitiminde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, festival kapsamında gerçekleştirilen turnuvadan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtop Davutoğlu ise, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na festivalde böyle bir organizasyona yer verdiği için teşekkür etti. Darts sezonunun tatile girmiş olduğunu belirten Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, bu etkinlik sayesinde oyuncuların oyundan soğumasının engelleneceğini söyledi.

Konuşmaların ardından ise Darts Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Kupanın yanı sıra para ödülünün de verildiği turnuvada dereceye giren isimler şöyle:

1.Cemal Gingi (750 TL)

2.Erkan Canbo (500 TL)

3.Tanser Tilki (250 TL)

3.Ali Yeşilada (250 TL )

(MHA)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.