İSKELE
okuma süresi: 6 dak.

Güvenlikli iskele üreticisi OĞUZHAN yenileniyor

Güvenlikli iskele üreticisi OĞUZHAN yenileniyor

İskele kalıp sektörünün Türkiye'de öncülerinden biri olan Burdurlu firma Oğuzhan İskele, büyüyen iş hacmi ve sürekli artan talepler üzerine dev bir yatırım gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 13/07/15 11:13
okuma süresi: 6 dak.
Güvenlikli iskele üreticisi OĞUZHAN yenileniyor
A- A A+

Üretim kapasitesini Türkiye normlarında maksimuma yükselten Oğuzhan İskele, rakiplerine de mal satmaya başladı. Oğuzhan İskele Kıbrıs'ın inşaat sektörü tarafından, Güvenlikli iskele başta olmak üzere birçok iskele ve güvenlik ağı ürünleriyle yakından takip ediliyor.

KIBRIS

Güvenlikli İskele/Güvenlik Ağı konusunda zirvedeki isimlerinden Oğuzhan A.Ş, özellikle KIBRIS'ın inşaat sektörü tarafından yakından tanınıyor. Keza firma, yalnızca Türkiye'de değil Kıbrıs'ta da sektörünün öncülerinden. Burdur Bucak'ta kurulu Oğuzhan İskele, Kıbrıs'a her yıl büyük miktarlarda iskele sistemi satıyor.

ARTIK BUCAK OSB'DE

1987 yılında üretime geçen firma, büyüyen iş hacmi ve her geçen gün artışta olan talepleri karşılamak üzere yenilenme sürecine girdi. Yenilenme süreci kapsamda Bucak Organize Sanayi Bölgesi'ne dev bir yatırım gerçekleştiren Oğuzhan İskele, güvenlikli iskele, kalıp ve güvenlik ağı üretim hatlarını bu yeni fabrikaya taşıdı.

DEV YATIRIM

Oğuzhan İskele, 22 bin 500 metrekare açık, 8 bin 650 metre kare kapalı alana sahip dev tesis ile birlikte üretim proseslerini de çağın gereklerine göre modernleştirerek, üretim kalitesi noktasında da rakiplerinden bir adım öne çıktı.

SHOWROOM DA YER ALACAK

Üretime başlayan fabrikanın idari binasının inşaatı sürüyor. İdari kısım tamamlandığında zemin katında tüm ürünlerin sergileneceği bir showroom da yer alacak. Makine parkını da genişleten ve modernize eden Oğuzhan İskele, son günlerin popüler konusu haline gelen güvenlikli iskele konusunda üretim hatlarını revizyonlarını da gerçekleştirerek, ek makine yatırımları da yaptı.

RAKİPLERİNE MAL SATIYOR

Güvenlik iskele sistemleri ile birlikte artan metal yürüme platformu (sac kalas) ihtiyacına cevap verebilmek için mevcut roll form hattına, yenisini ekleyerek 2. Roll forming kalas üretim hattını devreye sokan Oğuzhan İskele, bu yeni hattın devreye girmesi ile birlikte sadece kendi kalas ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, sektörün tedarikçi firmalarının da kalas ihtiyacını karşılar hale geldi.

TSE VE ISO BELGELERİYLE DAHA GÜVENLİKLİ İSKELE

TSE tarafından yenilenen güvenlikli iskele standartı olan TS EN 1280-1 e uyum konusunda sistemini komple yeniden revize eden Oğuzhan İskele, ilave teknik personeller alarak, ISO 9001 kalite yönetim sistemini kusursuz şekilde çalıştırılmaya başladı. Test laboratuarını da devreye sokan Oğuzhan, üretim mantalitesini güvenlikli iskele sertifikasına göre yeniden şekillendirdi.

Kaynak makine ve robotları üzerine de iyileştirmeler yapılan Oğuzhan İskele'de, kaynak mühendislik eğitim ve danışmanlık hizmetleri alarak güvenlikli iskele standartlarının bir gereği olan Metalik Malzemelerin Ergitme Kaynağı İçin Standart Kalite Şartları olarak bilinen EN ISO 3834-3 sertifikasını almaya hak kazandı.

OĞUZHAN'DA NE VARSA WEB SİTESİNDE DE VAR

Oğuzhan İskele, yenilenme süreci ile birlikte www.oguzhaniskele.com sitesini de yeniledi. Site yeni tasarımıyla yalnızca masa üstü bilgisayarlardan değil tüm tablet ve cep telefonlarından da rahatlıkla ziyaret edilip içeriğine kolaylıkla ulaşabilecek bir görünüme kavuştu. Sitede firmanın üretim bilgileri, iletişim ve kurumsal bilgilerin yanı sıra yine son günlerin popüler konuları arasında olan GÜVENLİKLİ İSKELE konusunda da çok sayıda makale yer alıyor.

MÜŞTERİLERE NAVİGASYON KOLAYLIĞI

İstanbul, Ankara ve Bursa bayilerine ait ayrıntılı iletişim ve adres bilgilerinin de yer aldığı www.oguzhaniskele.com adresinde, fabrika ve bayilerine kolay ulaşım için, navigasyon programlarına yol gösterici haritalar da mevcut.

WEB SİTESİNDE ÜRÜNLERİ İNCELEYİN

Oğuzhan İskele web sitesinde, Güvenlikli Kamalı Flanşlı İskele, Güvenlikli H Tipi İskele, Tekerlekli Mobil İskele, Kovanlı İskele, Masa Tipi Ağır Yük İskelesi, Cup-Lock Fincanlı İskele Sistemi Teleskopik Dikme ( Demir Direk ) Sistemleri, Portatif Tribün Sistemler, Endüstriyel Kalıp [ H20 Ahşap Kirişli ] Sistemi, Tek Yüz İstinat Perde Duvar Kalıp Sistemi, Sac Perde - Kolon - Kiriş Kalıp Sistemi, Sac Döşeme Panosu Sistemi, Desenli Bahçe Duvarı Kalıp Sistemi, Projeye Özel Kalıplar, Güvenlik Ağı Konsolu - Yakalama Ağı Platformu, Malzeme Çıkartma Platformu, Tie-Rot ( Tayrot ) Takımı, Kolon Kelepçesi, H20 Ahşap Kiriş gibi ürünleri de inceleyebilirsiniz…

OĞUZHAN SOSYAL AĞLARI DA ÖRDÜ

Web sitesiyle birlikte sosyal platformları da aktif olarak kullanmaya başlayan firma, Google+, Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest ve Linkedin gibi sosyal paylaşım sitelerinde de yerini aldı.

SEKTÖRE 2 ÖNEMLİ ÜRÜN TASARMI!

Bu yenilenme sürecinde ürünler geliştirilirken, yapılan ARGE çalışmaları neticesinde 2 yeni faydalı model başvurusu ve 3 yeni ürün markası için Türk Patent Enstitüsü'ne müracaat eden Oğuzhan İskele, yenilenen üretim tesisi, geliştirilen üretim şekli, güçlenen kadrosu ve iyileştirilen yönetim bakış açısıyla yoluna daha büyük adımlarla devam ediyor. Firma, özellikle güvenlikli iskele, kalıp ve inşaat güvenlik ağları konusunda tecrübelerini paylaşmak için sektördeki ilgilileri tesislerine bekliyor.

NASIL ULAŞACAKSINIZ?

Oğuzhan Çelik İskele ve Kalıp San. A.ş.

Adres: Çamlıca OSM Mah. Adnan Menderes Bulvarı No:8 Bucak / BURDUR

Web: http://www.oguzhaniskele.com

+90 248 325 35 55

+90 248 325 13 84

+90 (248) 325 91 91 fax

+90 (542) 663 40 04 FCT

+90 (533) 455 73 70 FCT

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.