İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

MÜSİAD, İskele'de hibe destek semineri düzenliyor

MÜSİAD, İskele'de hibe destek semineri düzenliyor

İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kıbrıs, Türkiye Cumhuriyeti tarafından 13 milyon TL kaynak sağlanacağı ilan edilen "Kısmi Hibe Destek Yardım Projeleri" konusunda seminer düzenliyor.

Yayın Tarihi: 19/08/15 12:30
okuma süresi: 1 dak.
MÜSİAD, İskele'de hibe destek semineri düzenliyor
A- A A+
Son başvuru tarihinin 9 Eylül olduğu projelerle ilgili, seminerde, HMD Proje Danışmanlık ve Dünya Yatırım & Danışmanlık yetkilileri, proje sunmak isteyen yatırımcılara neler yapmaları gerektiği konusunda eğitim verecek.

Açıklamada, 2013-15 Sürdürülebilir Ekonomiye Geçiş Programı çerçevesinde TC tarafından sağlanan kaynakla KKTC'de Kısmi Hibe Destek Yardım Projeleri ilan edildiği belirtilerek, 2015 yılı için Tarım ve Kırsal Kalkınma ve Mali Destek Programı için 4 milyon TL, Turizm Potansiyeli Geliştirilmesi Mali Destek Programı için 4 milyon TL ve Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı için de 5 milyon TL olmak üzere toplam 13 milyon TL'lik bütçe aktarıldığı bildirildi.

Proje sunacak kâr amacı güden kuruluşlara proje bedellerinin yüzde 50'si, kâr amacı gütmeyenlere ise yüzde 75 oranında hibe verilecek.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.