İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele çöplüğünde yangın!

İskele çöplüğünde yangın!

İskele Belediyesi'ne ait İskele-Ardahan Köy yolu arasında kalan çöplük alanda 2 saat önce başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle yayılıyor. Olaya müdahale etmesi için yangın helikopteri talep edildi.

Yayın Tarihi: 20/08/15 16:00
okuma süresi: 1 dak.
İskele çöplüğünde yangın!
A- A A+
İskele Belediyesi'ne ait Iskele-Ardahan Köy yolu arasinda kalan çöplük alanda 2 saat önce başlayan yangın, rüzgarın ve patlayan şişe ve camların etkisiyle yayılıyor.


İskele İtfaiyesi ile İskele Belediyesi'ne ait iş makineleri yangına müdahale ediyor ancak olaya müdahale etmesi için yangın helikopterinin talep edildiği öğrenildi.


İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da çalışmaları yakından takip ediyor...

Alınan bilgilere göre yangın helikopterinin yukarıdan su atması ile grizu patlamasına benzer bir patlama yaratacağı riski olduğu bildirildi.

Öte yandani Yeni İskele Belediyesi'nin çöplük bölgesinde hala devam eden yangında, belediyenin ihmali olduğu gelen bilgiler arasında... Belediyelerin bağlı olduğu İçişleri Bakanlığı'nın ise konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

İlgili haber:

Sadıkoğlu, yangında belediyenin ihmali olduğu iddiasını reddetti
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.