İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Ötüken Köy Kadın Kursu Heyeti, İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu'nu ziyaret etti

Ötüken Köy Kadın Kursu Heyeti, İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu'nu ziyaret etti

Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne katılarak KKTC'yi temsil eden Ötüken Köy Kadın Kursu heyeti, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/08/15 10:49
okuma süresi: 2 dak.
Ötüken Köy Kadın Kursu Heyeti, İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu'nu ziyaret etti
A- A A+

İskele Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Köy Kadın Kursu heyeti adına konuşma yapan Fatma Kasap, "İskele Belediyesi sayesinde, İstanbul'a kültürümüzü taşıdık" diyerek Büyükçekmece Festivali hakkında bilgi verdi.

Kasap ayrıca Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na gönderilen hediyeyi de takdim etti.

SADIKOĞLU: "BU YOLU BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

Ötüken Köy Kadın Kursu'ndan Fatma Kasap, Sabriye Alicanoğlu, Yıldız Bolel ve Ayşe Keten'in İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na gerçekleştirdiği ziyarette As Başkan Mahmut Yılmazoğulları ile iskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa da hazır bulundu.

Kabulde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu İskele'ye kimlik kazandırma noktasında herkese görevler düştüğünü belirterek bu yolda birlikte yürümek istediklerini söyledi.

Kendilerini en çok cesaretlendirenin kadınlar olduğunu da belirten Sadıkoğlu, sürekli fikir alışverişinde bulunmaya açık olduklarını bu sayede İskele'ye kimlik kazandırmanın daha kolay olabileceğini düşündüklerini söyledi.

"İskele'ye en çok 'Turizm Kenti' olmak yakışır" diyen İskele Belediye Başkanı, bunun için de yetkililerle sürekli istişare halinde olduklarına da dikkat çekti.

Heyetin, Büyükçekmece Festivali'ne katılmasına öncülük eden İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa da ziyarette yaptığı konuşmasında kendilerine destek olan İskele Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.