İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali 29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak

İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali 29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak

İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali 29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Yayın Tarihi: 27/08/15 15:04
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali 29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak
A- A A+

İskele Belediyesinden verilen bilgiye göre, Makenzi Halk Plajı'nda yer alacak organizasyonda yerli sanatçılardan Grup Rast'ın Cumartesi gecesi; Kubilay Aşık, Ayhan Başkal ve Fadıl Başkal'ın ise Pazar gecesi sahne alacağı iki de konser izleyiciyle buluşacak.

Bu yıl ilki düzenlenen ve Makenzi Halk Plajı'na gelen vatandaşların daha güzel ve eğlenceli vakit geçirmesi hedeflenen organizasyonun içerisinde kum üzerinde yapılan etkinliklerin yanı sıra Muz, Bossaball, Parasailing, Flyringo, Deniz Bisikleti v.b çeşitli su sporları da yer alıyor.

Cumartesi sabah saat 10.00' da İskele Belediyesi Meclis Üyeleri ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Yöneticileri arasında oynanacak plaj futbol maçıyla başlayacak olan İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali, hazine bulma ve havlu sıkma yarışmasıyla devam edecek.

Saat 14.00'te başlayacak olan darts yarışmasının sonrasında, Festivalin ilk günü 21.30'daki Grup Rast konseriyle son bulacak.

Pazar günün ilk etkinliği olan, İskele Avcılık Atıcılık Kulübü himayesinde Zıpkın Ve Olta ile Balık Avlama Yarışması saat 04.30' da başlayacak. Saat 11.00' da ip çekme ve torba oyunu yarışmalarıyla devam edecek olan Festival, saat 15.00'te başlayacak ve 6 takımın kayıt yaptırdığı Minikler Plaj Futbol Turnuvası ile devam edecek.

İskele Belediyesi 1. Deniz Festivali saat 22.00'de başlayacak Kubilay Aşık, Ayhan Başkal ve Fadıl Başkal konseri ile son bulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.