İSKELE
okuma süresi: 3 dak.

Uçhisar Belediyesi, Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret etti

Uçhisar Belediyesi, Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret etti

Nevşehir'e bağlı Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan beraberindeki heyet ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 09/09/15 13:29
okuma süresi: 3 dak.
Uçhisar Belediyesi, Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret etti
A- A A+

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, ziyarette İskele Belediyesi As Başkan Mahmut Yılmazoğulları ile Belediye Meclis Üyeleri Osman Kırşan, Seymen Yılmaz ve Sefa Kurukafa da hazır bulundu.

Kardeş, Belediye olma yolunda ilk adım atıldı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ın buluşmasında "kardeş belediye" olma yolunda ilk adım da atılmış oldu. Her iki belediye başkanı da sosyal ve kültürel açıdan ne gibi paylaşımlar yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Sadıkoğlu ile Karaaslan, kendi imkânları çerçevesinde kalıcı dostluk ve işbirliğine katkıda bulunacak kardeşlik ilişkileri kurması gerektiği konusunda da hem fikir olduklarına dikkat çektiler.

SADIKOĞLU: "UÇHİSAR İLE DIŞ DÜNYAYA DOĞRU BİR ADIM DAHA ATMIŞ OLACAĞIZ"

Kabulde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'ı İskele' de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İleri ki zamanlarda işbirliği içerisinde çalışma temennisinde bulunan Sadıkoğlu, İskele'nin bir turizm kenti olduğunu belirterek bölgedeki bakirliğin bir avantaj olduğuna vurgu yaptı.

Sahil ve tarihi eserlerin İskele'nin en büyük değerlerinden olduğunu da belirten Sadıkoğlu, Uçhisar Belediyesi ile yapılacak işbirliği neticesinde dış dünyaya doğru bir adım daha atılacağına olan inancını dile getirdi.

KARAASLAN: "İSKELE, TURİZM AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ"

Ziyaretle birlikte İskele'yi daha yakından görme şansını bulduklarını söyleyen Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan ise konuşmasında ilerleyen zaman içerisinde İskele Belediyesi ile güzel projelere imza atma temennisinde bulundu.

İskele sahilinin güzelliğine dikkat çeken Karaaslan, bu gibi doğal güzelliklerin turizm açısından çok önemli olduğunu belirtti. Nevşehir'e bağlı bir ilçe olan Uçhisar'da en büyük faaliyetin kültür turizmi olduğunu da hatırlatan Ali Karaaslan, Hasan Sadıkoğlu' nu önümüzdeki günlerde yapılacak olan "Kapadokya'nın Dünü Bugünü" isimli sempozyuma davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.