İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Diyetisyenler Birliği'nin Halk Eğitim Seminerleri İskele'de başladı

Diyetisyenler Birliği'nin Halk Eğitim Seminerleri İskele'de başladı

Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği tarafından düzenlenen halk eğitim seminerlerinin ilki dün akşam İskele Belediyesi'nin desteği ile İskele AKM'de yapıldı.

Yayın Tarihi: 10/09/15 17:12
okuma süresi: 1 dak.
Diyetisyenler Birliği'nin Halk Eğitim Seminerleri İskele'de başladı
A- A A+

Birlikten yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu üyelerinden Uzman Diyetisyen Sultan Nazif'in konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte, halktan gelen sorularla interaktif bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumun öncesinde, KTDB'nin planladığı halk eğitimleriyle ilgili kısaca bilgi paylaşan Nazif, halk eğitimlerinin her ilçede gerçekleştirilmesi için çalışıldığını, belediyelerle görüşüldüğünü söyledi.

Nazif, giderek popüler hale gelen beslenme konusunda etrafta çok fazla bilgi kirliliği olduğunu ve bu karmaşıklığın düzeltilmesi için halk eğitimleri düzenlediklerini anlatarak, bundan sonra da benzer seminerler düzenleyeceklerini ve halkı bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Genel olarak sağlıklı beslenmenin konuşulduğu gecede, besin öğeleri, besin grupları, beslenme-hastalık ilişkisi ve porsiyon büyüklükleri soru-cevap şeklinde tartışıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.