İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi "engelsiz ulaşım aracı" aldı

İskele Belediyesi "engelsiz ulaşım aracı" aldı

İskele Belediyesi, özel gereksinim duyan öğrencilerin okula ulaşımını kolaylaştırmak üzere "engelsiz ulaşım aracı" aldı.

Yayın Tarihi: 16/09/15 13:15
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi "engelsiz ulaşım aracı" aldı
A- A A+

İskele Belediyesi'nin bünyesine kazandırdığı engelsiz ulaşım aracının yarından itibaren, özel gereksinim gerektiren çocuklara hizmet vermeye hazır olduğu belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Şehit İlker Karter İlkokulu'na giderek burada Okul Müdürü Coşkun Akyerli ve müdür muavinleri ile görüştü; özel gereksinim gerektiren çocukların okula gidiş gelişlerini kolaylaştırmak için bilgi alışverişinde bulundu.

İLK SEFER YARIN

Şehit İlker Karter İlkokulu'nda okul yönetimi ile görüşen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, aynı zamanda özel gereksinim gerektiren çocukların aileleriyle de buluştu. Ailelerden alınan bilgi doğrultusunda engelsiz hizmet aracının rotası da belirlendi. İlk seferini yarın yapacak aracın minik yolcuları evlerinden alınarak okula götürülecek ve okul bitiminde yeniden evlerine bırakılacak.

SADIKOĞLU: "HERŞEY ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK SUNMAK İÇİN"

Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli ve özel gereksinim gerektiren çocukların aileleriyle görüşmesinde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, sevginin aşamayacağı hiçbir engelin bulunmadığına dikkat çekti. Tüm çocukların kendileri için özel olduğunu söyleyen Sadıkoğlu, özel gereksinimli çocuklara ayrıca önem verdiklerini belirtti.

İskele'ye bu amaca hizmet etmesi için bir eğitim merkezi kazandırmayı da hedeflediklerinin ifade eden Sadıkoğlu, bunun için gerekli girişimleri de yapacaklarını belirterek tek amaçlarının tüm çocuklara iyi bir gelecek hazırlamak olduğunu vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.