İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Sadıkoğlu'nun Kurban Bayramı mesajı

Sadıkoğlu'nun Kurban Bayramı mesajı

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele ve belde halkı başta olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, hep bir arada, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmeyi temenni etti.

Yayın Tarihi: 22/09/15 13:50
okuma süresi: 2 dak.
Sadıkoğlu'nun Kurban Bayramı mesajı
A- A A+

Sadıkoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, millet olarak; sevgi ve hürmetin, yardımlaşmanın eşsiz örneklerine şahit olunacak yeni bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın heyecanı içerisinde olduklarını kaydetti.

"Bayramlar; zenginin, yoksulu; varlık sahibinin, ihtiyaç sahibini; hayırseverlerin, yetimleri sevindirmesi için son derece önemlidir. Bayramlar ayrıca, toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için eşsiz bir fırsattır. O nedenle bu bayramın küskünlüklerin ortadan kalktığı bir bayram olmasını temenni ederim" ifadelerini kullanan Sadıkoğlu, Suriye başta olmak üzere dünyanın her bir yerinde, özellikle Ortadoğu'da yaşayanlara da dikkat çekti ve buralarda yaşayan vatandaşların da bir an önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diledi.

Sadıkoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Şahsım, belediye meclis üyelerim ve personelim adına; sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, yurdumuza ve insanlığa barış ve huzur dolu günler getirmesini dilerim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.