İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele Belediye Başkanı, turnuva için gelen Rize ekibini kabul etti

İskele Belediye Başkanı, turnuva için gelen Rize ekibini kabul etti

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Mağusa Spor Derneği'nin İskele Belediyesi ev sahiğliğinde düzenlediği 1. Masterler Dostluk ve Barış Turnuvası'na katılmak üzere KKTC'de gelen Rize Fındıklı Belediyesi ekibini kabul etti.

Yayın Tarihi: 28/09/15 14:18
okuma süresi: 1 dak.
İskele Belediye Başkanı, turnuva için gelen Rize ekibini kabul etti
A- A A+

İskele Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Rize Fındıklı Belediyesi Başkan Yardımcısı ve master takım futbolcusu Osman Çınar, turnuvaya davet edildikleri için teşekkür etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kabulde, sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini belirterek, bu tür organizasyonların insanlar arasında iletişim kurmayı sağladığını, dostlukları pekiştirdiğini ve insanları spora teşvik ettiğini belirtti.

Ziyarette, Mağusa Spor Derneği Başkanı Osman Nalbantoğlu, Fındıklı Belediyesi Yeni Mahalle Muhtarı Ali Yenigün ile Çağlayan Muhtarı Osman Süleyman Ağaoğlu da hazır bulundu.

1. Masterler Dostluk ve Barış Turnuvası'nda Mağusa Spor Derneği, Yenicami Ağdelen Spor Kulübü, Mağusa Futbol Masterleri ve Rize Fındıklı Belediyesi'nin Master Takımı yarışacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.