İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

İskele Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

İskele Belediyesi ile KKTC Büro Banka ve Ticaret Çalışanları Sendikası (Büro-İş) arasında 2015-2016 tarihleri arasında geçerli olacak toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yayın Tarihi: 29/09/15 13:33
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
A- A A+

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Hür İşçi Sendikaları Federasyonu'na (Hür-İş) bağlı Büro-iş Sendikası Başkan Vekili Hüseyin Köprülü ile Hür-iş Federasyonu Genel Başkanı Yakup Latifoğlu'nun imza attığı toplu iş sözleşmesi, İskele Belediyesi'nde çalışan işçilerin sosyal haklarıyla çalışma koşullarını düzenliyor.

İmza töreninde İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar ile İskele Belediyesi işçi temsilcisi Lütfi Köksal da hazır bulundu.

SADIKOĞLU: "BİZİM İÇİN ÖNCE ÇALIŞANIMIZ"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, iyi niyet çerçevesinde karşılıklı oturup, işbirliğini geliştirmek için bu imzaları attıklarını söyledi.

İskele Belediyesi'nin, çalışanlarına maaş ve bayram ödeneklerini, borçlanmadan kendi öz kaynaklarıyla zamanında ödediğine de dikkat çeken Sadıkoğlu, önceliklerinin çalışanlarına huzurlu, sağlıklı ve mutlu ortamlar yaratmak olduğunu belirtti.

Çalışanların güvenliği konusunda da hassas davrandıklarını söyleyen Sadıkoğlu, iş sağlığı ve güvenliği için önümüzdeki süreçte de üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

LATİFOĞLU: "MAĞDURİYET YAŞANMAMASI İÇİN İMZALAR ATILIYOR"

Hür – iş Federasyonu Genel Başkanı Yakup Latifoğlu ise, iş güvenliği konusunda alınacak yapıcı önlemlerin, diğer kurumlara da örnek teşkil edeceğini söyledi.

Çalışanların mağdur olmasının hem işveren, hem de işçi temsilcilerini rahatsız edeceğini belirten Latifoğlu, bunların yaşanmaması adına bu tür sözleşmelerin imzalandığını hatırlattı.

Hür-iş Federasyonu Genel Başkanı Latifoğlu, Toplu iş sözleşmesinin hem İskele Belediyesi'ne hem de çalışanlarına hayırlı olması temennisinde de bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.