İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Sadıkoğlu: "Yaşlılarımız, tecrübeleriyle geleceğimizdir"

Sadıkoğlu: "Yaşlılarımız, tecrübeleriyle geleceğimizdir"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, dün ile bugün arasında köprü kuran yaşlıların kültür ve değerleri yarınlara taşımayı sağlayan en değerli varlıklar olduğunu belirterek, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutladı.

Yayın Tarihi: 30/09/15 16:23
okuma süresi: 2 dak.
Sadıkoğlu: "Yaşlılarımız, tecrübeleriyle geleceğimizdir"
A- A A+

"Elleri öpülesi, ömürlük sevgi ve saygıyı hak eden büyüklerimizin yaşlılar gününü kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim" diyen İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız, tüm yaşanmışlıkları ile asla inkar edemeyeceğimiz geçmişimizdir. Örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.

Bu bilinç ile milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, hepimizin öncelikli görevidir."

"EVDE SAĞLIK HİZMETİ" DEVAM EDİYOR

Öte yandan İskele Belediyesi'nin, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yaşlılara sunduğu "Evde Sağlık Hizmeti"nin de devam ettiği belirtildi.
Hemşireler, fizyoterapist, beslenme ve diyet uzmanı ile psikologdan oluşan sağlık ekibinin, belirlenen 3 kriter doğrultusunda; sosyal yardım maaşı alanlara, 65 yaş üzeri vatandaşlar ile fiziksel veya zihinsel engelli vatandaşlara evlerinde hizmet sunduğu kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.