İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele'ye özel eğitim merkezi kazandırma çalışmaları sürüyor

İskele’ye özel eğitim merkezi kazandırma çalışmaları sürüyor

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele'ye "özel gereksinimli" çocuklar için merkez kazandırma çalışmaları kapsamında Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/10/15 18:05
okuma süresi: 1 dak.
İskele’ye özel eğitim merkezi kazandırma çalışmaları sürüyor
A- A A+

Sadıkoğlu, bu çerçevede, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı "Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi"ni ziyaret ederek, buradaki işleyiş hakkında merkezin sorumlu öğretmeni Emirali Evcimen'den bilgi aldı.

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Sadıkoğlu, İskele ve civar yerleşim yerlerindeki özel gereksinimli çocuklara eğitim verilmesi ve onları topluma kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurguladı. Sadıkoğlu, merkezi İskele'ye kazandırmaları durumunda burada yalnızca İskele ve köylerindeki özel gereksinimli çocuklara değil, Dipkarpaz'a kadar birçok bölgeye hizmet etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Mağusa Özel Eğitim Merkezi ziyaretinde sorumlu öğretmen Emirali Evcimen ile birlikte çocukların gelişimi için hazırlanan özel sınıf ve atölyeleri gezen Sadıkoğlu, çocuklarla anı fotoğrafı da çektirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.