İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Sennaroğlu, Maltepe'ye gidiyor

Sennaroğlu, Maltepe'ye gidiyor

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali KILIÇ ve Münih Anakent Belediyesi eski Belediye Başkanı Christian UDE'nin önderliğinde gerçekleşecek olan "Alman – Türk Kardeş Şehirler Uluslararası Diyalog Konferansı " 22 – 25 Ekim 2015 tarihlerinde Maltepe Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 21/10/15 15:19
okuma süresi: 1 dak.
Sennaroğlu, Maltepe'ye gidiyor
A- A A+

Alman – Türk kardeş şehir belediye başkanlarının yanı sıra uluslararası arenadan siyasetçilerin katılım göstereceği konferansa, KKTC 'yi temsilen Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu da katılıyor.

Katılımı kesinleşen 14 Türk belediye (Ankara Çankaya, Ankara Yenimahalle, Batman, İstanbul Büyükçekmece, Çanakkale, Diyarbakır, Edremit, Ereğli, Erzincan Refahiye, Nilüfer, Yalova, İstanbul Pendik, İstanbul Sarıyer) haricinde İran (Tahran), Çin, Avusturya, Filistin, Azerbaycan, Angola ve Fransa'dan 100'e yakın katılımcıyı (belediye başkanları, belediye temsilcileri, gazeteciler, siyasetçiler) bu konferansa katılıyor.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu daha önceden gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda İstanbul Maltepe Belediyesi ile kardeş belediye protokolüne imza koyacaktır.

Ahmet SENNAROĞLU

Büyükkonuk Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.