İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" paketi dağıtacak

İskele Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" paketi dağıtacak

İskele ve beldelerinde her yeni doğan bebek için "Hoş Geldin Bebek" paketi dağıtılacak.

Yayın Tarihi: 22/10/15 11:57
okuma süresi: 1 dak.
İskele Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" paketi dağıtacak
A- A A+

İskele Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, içerisinde bebek yağı, pişik kremi, şampuan, biberon ve emzik gibi yeni doğanın tüm ihtiyaçlarını içeren sepet, pembe ve mavi paketler olarak hazırlandı. Sepette İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun mesajı da var.

SADIKOĞLU: "HOŞ GELDİN BEBEK PAKETİ, AİLELERE UFAK BİR DOĞUM HEDİYESİ"

İskele'de yaşayan Mustafa –Elvan Tosunoğlu çiftinin dünyaya gelen Kumsal Ayşe ismini verdikleri bebeklerini ziyaret eden Belediye Başkanı Sadıkoğlu, aileye "Hoş Geldin Bebek" paketini takdim etti.

İyi günde de kötü günde de bir arada olmak gerektiğine dikkat çeken Sadıkoğlu, paketlerin ailelere ufak bir doğum hediyesi olduğunu söyleyerek, yeni doğan her bir bebeğin, ailesine, milletine, insanlığa hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.