İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla  mesaj yayımladı

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 23/11/15 15:45
okuma süresi: 2 dak.
Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla  mesaj yayımladı
A- A A+

Sadıkoğlu mesajında, ülkenin dört bir yanında fedakarca görev yapan tüm öğretmenlere saygı ve şükranlarını sundu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Öğretmenler; yeni nesli, cumhuriyetin fedakar öğretmenlerini ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözlerini hatırlatarak, öğretmenlerin geleceğin teminatı olan çocukların eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşıladıklarını ifade etti.

Öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu kaydeden Sadıkoğlu, öğretmenlerin , ülkenin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, iyi yetişmiş, donanımlı bir neslin oluşması için de önemli olduğunu vurguladı.

Sadıkoğlu , "Öğretmenlik bir ömür boyu sürer ama görünüşte emekli olmuş öğretmenlerimize de sağlık ve mutluluk içerisinde nice yıllar diliyorum. Aramızdan ayrılmış olan bütün öğretmenlerimizi de rahmetle ve şükranla anıyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.