İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Başkanı Sadıkoğlu'ndan mesaj

Başkanı Sadıkoğlu’ndan mesaj

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Kıbrıs davasının yılmaz savunucusu, mücahit, lider ve devlet adamı vasıflarıyla tarihteki müstesna yerini her zaman koruyacağını vurguladı.

Yayın Tarihi: 12/01/16 13:07
okuma süresi: 1 dak.
Başkanı Sadıkoğlu’ndan mesaj
A- A A+

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, Denktaş'ın 4'üncü ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Hasan Sadıkoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Denktaş'ın 'hayatta hiçbir zaman yalpalamayacaksın, düşüncelerinde bir ileri bir geri adım atmayacaksın, her dönemin adamı değil, her dönem adam olacaksın' ilkesiyle hareket ediyoruz. Hayatta yalpalamıyorsak bunu Denktaş'a borçluyuz. Kıbrıs Türkü'ne ne mutlu ki Denktaş gibi bir kişi yetiştirdi."

Denktaş'ın Kıbrıs Türkünü toplumdan devlet noktasına taşıdığını dile getiren İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, mesajında Kıbrıslı Türklerin Rauf Raif Denktaş'ın gösterdiği yoldan ayrılmayacağını da vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.