İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

Sadıkoğlu'ndan Küçük'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj

Sadıkoğlu'ndan Küçük'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Dr. Fazıl Küçük'ün başlattığı mücadelenin Kıbrıs Türkü'nün geleceği için çok önemli bir yol gösterici olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 14/01/16 10:17
okuma süresi: 1 dak.
Sadıkoğlu'ndan Küçük'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj
A- A A+

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kıbrıs Türk halkının gönlünde özel bir yere sahip olan özgürlük ve varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük'ün 32. ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Sadıkoğlu, özlem ve saygıyla andıklarını belirttiği Dr. Fazıl Küçük'ün "bugünleri gördüm ya artık rahatlıkla ölebilirim" sözlerinin asla unutulamayacağını belirtti.

Sadıkoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu sözler O'nun Kıbrıs Türkleri için verdiği büyük mücadelenin ve ülkesi için hissettiği vicdani sorumluluğun da en güzel kanıtıdır. Bu sebeptendir ki; Dr. Küçük'ün düşünce yapısında ve çizgisinde yaşamak Kıbrıs Türkleri için gurur verici ve vazgeçilmez olmalıdır.

Kıbrıs Türk halkı liderini asla unutmayacaktır. Nitekim o Kıbrıs Türk halkının sesiydi. Bu duygu ve düşüncelerle liderimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.