İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediyesi ile Trabzon Ortahisar Belediyesi kardeş şehir oluyor

İskele Belediyesi ile Trabzon Ortahisar Belediyesi kardeş şehir oluyor

İskele Belediyesi, kardeş şehir olma kararı aldığı ve yakın bir zamanda protokol imzalayacağı Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin sınırları içinde bulunan Erdoğdu Anadolu Lisesi'den bir heyeti ağırladı.

Yayın Tarihi: 28/01/16 13:14
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediyesi ile Trabzon Ortahisar Belediyesi kardeş şehir oluyor
A- A A+

İskele Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret eden Ortahisar Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan öncülüğündeki heyet, kendilerini en iyi şekilde ağırladığı için İskele Belediyesi'ne ve Başkan Hasan Sadıkoğlu'na teşekkürlerini sundu.

SADIKOĞLU: "BİZ EKMEĞİMİZİ PAYLAŞMAYI BİLEN BİR TOPLUMUZ"

Liseler arası futbol turnuvasında 2015 dünya şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi'ni başarısından ötürü tebrik ederek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise, kardeş şehir olma kararı aldıkları Ortahisar'dan bir heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Biz yarım ekmeğimizi bile paylaşmayı bilen bir toplumuz" diyen Hasan Sadıkoğlu; kardeşliğin de bu anlamda büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Renkler ve kültürlerin buluşma noktası İskele ile Ortahisar Belediye Meclislerinden kardeş şehir olma adına olumlu karar çıktığını ifade eden Sadıkoğlu, Türkiye İçişleri Bakanlığı'ndan çıkacak onayın ardından yakın bir zamanda Kardeş Şehir Protokolünün imzalanacağını da sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından Ortahisar Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan ziyaretin anısına İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'na üzerinde adının yazılı olduğu forma ile plaket ve hediye takdiminde bulundu.
Sadıkoğlu da Okul Müdürü Ali Turan'a, bölge kadınları tarafından yapılan koza işi tepsi ile bazı hediyeler verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.