İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İskele Belediye Meclisi'nin yeni üyesi Yasemin Öztürk göreve başladı

İskele Belediye Meclisi’nin yeni üyesi Yasemin Öztürk göreve başladı

İskele'de, UBP İlçe Başkanı seçilmesinin ardından istifa eden UBP'li Osman Kırşan'ın yerine, 2014 Haziran ayında gerçekleşen yerel seçimlerde en fazla oyu aldığı için UBP'li Yasemin Öztürk getirildi.

Yayın Tarihi: 22/03/16 11:12
okuma süresi: 2 dak.
İskele Belediye Meclisi’nin yeni üyesi Yasemin Öztürk göreve başladı
A- A A+
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu başkanlığında toplanan Belediye Meclisi bir dizi karar aldı, durum değerlendirmesi yaptı. Belediye meclisinin dün gerçekleşen toplantısına, Osman Kırşan'ın yerine göreve başlayan avukat Yasemin Öztürk de katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, UBP İlçe Başkanı seçilmesinin ardından istifa eden UBP'li Osman Kırşan'ın yerine, 2014 Haziran ayında gerçekleşen yerel seçimlerde en fazla oyu aldığı için UBP'li Yasemin Öztürk getirildi. Yüksel Seçim Kurulu tarafından mazbatası verilen Öztürk, böylece İskele Belediyesi Meclis üyeliğine resmen başlamış oldu. Öztürk'le beraber İskele Belediyesi Meclis üyeliğindeki kadın sayısı 3'e çıktı.

Hasan Sadıkoğlu başkanlığındaki İskele Belediyesi Meclis üyeleri; Mahmut Yılmazoğulları (UBP), İsmail Osum (TDP), Yasemin Aslan Öztürk (UBP), Ozan Türeller (CTP), Kubilay Aşık (UBP), İldeniz Elbasan (DP-UG), Seymen Yılmaz (UBP), Sefa Kurukafa (DP-UG), Eray Göksan (DP-UG) ve Zekiye Gece'den (CTP) oluşuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.