İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

"İskele Merkez Çarşı ve Rekreasyon Projesi" tanıtıldı

"İskele Merkez Çarşı ve Rekreasyon Projesi" tanıtıldı

İskele Belediyesi ile İskeleli mimar ve mühendisler tarafından hazırlanan "İskele Merkez Çarşı ve Rekreasyon Projesi"nin ilk aşaması dün düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 24/03/16 13:51
okuma süresi: 2 dak.
"İskele Merkez Çarşı ve Rekreasyon Projesi" tanıtıldı
A- A A+

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile meclis üyelerinin hazır bulunduğu tanıtım toplantısına, İskeleli mimar ve mühendisler ile İskele esnafı da katıldı.

İskele Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İskele'nin çehresini değiştirmeyi amaçlayan projeyle çarşıdaki esnafın ekonomik olarak kazançlarını artırmak, çarşıya kültürel ve turistik nitelik kazandırmak ve çarşıyı çekim merkezi yapmak amaçlanıyor.

PROJENİN İLK ETABI, PARKE, ZEMİN, DRENAJ VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINDAN OLUŞUYOR

İlk etabı tamamlanan İskele Merkez Çarşı ve Rekreasyon Projesi için ön görülen bütçe; 700 bin Türk Lirası.

5 bin metrekarelik alan üzerinde parke ve zemin düzenlemesi ile drenaj ve alt yapı çalışmalarının yapılacağı projenin ikinci etabında meydan, üçüncü etabında ise cephe düzenlemesi yer alıyor.

SADIKOĞLU: "PROJEMİZİ ESNAFIMIZIN DA FİKİRLERİNİ ALARAK HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Merkez Çarşı ve Rekreasyon Projesi tanıtım toplantısında konuştu. Projeyi hazırlayanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sadıkoğlu, meclis üyeleri ile birlikte İskele'nin farkındalığını arttırma mücadelesi ve çabası içerisinde olduklarını belirtti.

"İskelemizi planlarken, İskele halkımız ile birlikte son kararı vereceğiz" diyen Sadıkoğlu, "bilmenizi isterim ki İskele yalnızca benim, meclis üyesi arkadaşlarımın ya da bu projeyi tasarlayanların değil. İskele hepimizin. Bu proje sunumu ile birlikte sizin fikirleriniz bizim için çok önemli" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.